preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Fran Koncelak" Drnje

Login
Anketa
Jeste li za to da Vaše dijete za preobuću izabere nešto iz ponude tvornice "Borovo"?Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Korisni linkovi
Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2016.

Ukupno: 101522

   

 

   

 

   

 

 

 

 

     

    

   

           RASPORED SATI

 

      

  ŠKOLSKI KURIKULUM

 

    

         DOKUMENTI

vijesti
Božićna čestitka
Maja Hižman / datum: 20. 12. 2018. 20:30

Kažu da slika govori više od tisuću riječi,

a mi vam poklanjamu sliku, zvuk i igru! 

Kliknom na fotografiju pokrenite naše i vaše poklone.

Želimo vas sretne i vesele blagdane!

Provedite ih u miru, zdravlju i veselju,

u krugu svoje obitelji i svojih prijatelja!


[OPŠIRNIJE]Bor dobrote u Peterancu
Stjepana Kadić / datum: 21. 12. 2018. 09:51


[OPŠIRNIJE]Općina Peteranec poklonila prijenosna računala
Stjepana Kadić / datum: 21. 12. 2018. 09:06

   

Gospodin Krešimir Matijašić, načelnik Općine Peteranec, 18. 12. 2018. primio je predstavnike naše škole i voditeljicama područnih škola u Peterancu i Sigetecu poklonio prijenosna računala u svrhu podizanja kvalitete nastave i lakšeg rada s e Dnevnikom.

Na prijemu su bili načelnik Matijašić, njegov zamjenik gospodin Darko Palaš, voditeljica PŠ “Fran Galović” Peteranec Mirjana Mamić, voditeljica PŠ Sigetec Lidija Bogčev, učiteljice u sigečkoj školi Darinka Beruta, Nevenka Maruševec i Štefica Salaj te ravnatelj OŠ Fran Koncelak Drnje Ivan Pikivača.

Uz prijenosna računala za obje škole s područja Općine Peteranec, za Nikolinje je Općina školi u Peterancu poklonila i novu glazbenu liniju.

Matičnoj školi Drnje, koju polaze učenici 5. – 8. razreda s područja Općine Peteranec, Općina je ovog ljeta s 20.000,00 kn pomogla obnoviti svlačionice uz sportsku dvoranu.

Lijepa blagdanska čestitka učenicima i učiteljicama! Zahvaljujemo! 


[OPŠIRNIJE]I papirnate čestitke su IN
Maja Hižman / datum: 19. 12. 2018. 19:44

U ovo božićno vrijeme kada se u svakom gradu obilježava Advent, na svakom nas koraku dočekuju lampice i šareni ukrasi, trgovine koje pozivaju na kupovinu poklona za najdraže... na ono najvažnije često i zaboravimo. Neke se stvari ne moraju kupovati, dovoljno je samo malo papira, boje i puno ljubavi.

Učenici 5. b razreda zajedno sa razrednicom Majom Hižman u ovo božićno vrijeme na satu razrednika izradili su čestitke koje su poštom razmijenili s učenicima 5. c razreda iz OŠ prof. Franje Viktora Šignjara Virje, 5. b razreda OŠ „Petar Zrinski“ Šenkovec, 6. razreda OŠ Josipa Broza Kumrovec i 2. d razreda OŠ Marije i Line Umag.

Hvala razrednicima – Sonji, Ivi, Nenadu i Željki koji su prihvatili suradnju i na ovaj način širili dobrotu i lijepe želje među učenicima, a isto tako pokazali kako osim virtualnih poruka još uvijek vlada veselje kada ti poštar dostavi papirnatu čestitku! Nadamo se da će ova lijepa gesta postati tradicija u našem razredu!

I za kraj - tako je malo potrebno za sreću, tako malo za dobrotu, a male stvari pokreću velike i mijenjaju svijet! 

heartheartheartheart


[OPŠIRNIJE]Božić u Torčecu
Maja Hižman / datum: 17. 12. 2018. 20:55

Učenici i učiteljice naše škole zajedničkim su radom priredili božićnu priredbu na kojoj su pjesmom, igrokazima, recitacijama i plesom dočarali radost Božića. Kreativne torčanske mame izradile su brojne ukrase i kolače za Božićni sajam. Djecu su razveselili i Moto Mrazovi koji su i ove godine navratili u Torčec. Nakon priredbe slijedila je podjela darova i druženje uz kuhani čaj i kolače.
Dio atmosfere s naše priredbe možete pogledati u fotogaleriji.

Tekst i fotografije: Martina Gjerek Grošić


[OPŠIRNIJE]Otpad pametno odvoji - dobre navike usvoji!
Maja Hižman / datum: 13. 12. 2018. 12:18

     

Projekt "Otpad pametno odvoji – dobre navike usvoji!" je usmjeren na sprječavanje nastanka otpada, pravilno odvajanje otpada u kućanstvima, kućno kompostiranje i ponovnu uporabu predmeta, a provodi ga grad Koprivnica u partnerstvu s devet općina. Općina Drnje nam se obratila za suradnju u jednoj od aktivnosti - ukrašavanju jelke. Ponudu smo rado prihvatili i ukrasili jelku, koju nam je poklonila Općina. Materijal za ukrašavanje jelke morao je biti od recikliranih materijala i materijala od prethodno sakupljenog otpada (čepovi, kuglice od papira, karton, stiropor…). Boce, čepove i vrećice su donijeli učenici, a u pripremi i izradi ukrasa su im pomogli učitelji Vedran Janković, Blažica Lenardić, Nevenka Pivar i šk. knjižničarka Stjepana Kadić. Svakodnevnim recikliranjem možemo zajedno sudjelovati u očuvanju planeta i okoliša u kojem živimo.

U prilogu se nalaze fotografije.


[OPŠIRNIJE]Dođite!
Maja Hižman / datum: 12. 12. 2018. 21:11


[OPŠIRNIJE]Prva mobilnost Erasmus+ partnera
Stjepana Kadić / datum: 12. 12. 2018. 10:30

U sklopu Erasmus+ projekta, koji nosi naziv SLAM (STEM Learning Activities & Methods), Osnovna škola Fran Koncelak Drnje je kao glavni koordinator od 3. do 7. prosinca 2018. bila prvi domaćin mobilnosti učitelja.

Na prvom JSTE-u (Joint Staff Training Event) Erasmus+ tim ugostio je po tri učitelja iz Estonije, Grčke i Cipra. Tijekom boravka gostiju u matičnoj školi u Drnju i područnoj školi u Hlebinama, organizirano je nekoliko predavanja i radionica, gdje su gosti imali priliku izraditi i koristiti svoj abakus. 


[OPŠIRNIJE]Hour of Code 2018
Maja Hižman / datum: 10. 12. 2018. 20:12

Svake se godine održava globalni projekt – Sat kodiranja. Naša se škola i ove godine prijavila i sudjelovala u tjednu od 3. do 9. prosinca. U četiri dana sudjelovalo je ukupno 135 učenika petih, šestih i osmih razreda. Učenici su kodirali uz Minecraft Adventurer, Zvijezdane ratove: Stvaranje galaksije uz pomoć koda i Angry Birds – Klasični labirint.

Radionica je bila više nego uspješna, a učenici doslovno oduševljeni! Do idućeg sata kodiranja, kodirajte uz https://code.org


[OPŠIRNIJE]Lektira iz papirnate vrećice
Stjepana Kadić / datum: 8. 12. 2018. 10:20

Učenici 2. r. obradili su lektiru načinom "lektira iz papirnate vrećice/škarnicla".
Na prednju stranu vrećice napisali su naslov djela i ime pisca te nacrtali naslovnicu. Na suprotnoj strani papirnate vrećice napisali su mišljenje o pročitanom djelu i što savjetuju glavnom liku. 
Glavni dio aktivnosti bili su predmeti povezani s pročitanom knjigom, koje su učenici stavili u vrećicu.
Tijekom prezentacije svog rada, iz vrećice su izvlačili predmete i objašnjavali razlog zbog kojeg su baš taj predmet stavili u nju. 
Nakon prezentacije uslijedila je aktivnost "Prepričavanje po postajama - pripovjedna staza". Učenici su pripovijedali po nizu slika i ponovili sadržaj bajke.

Tekst: učiteljica Tatjana Perić


[OPŠIRNIJE]Medni dan
Stjepana Kadić / datum: 7. 12. 2018. 17:18

 

U sklopu Programa školskog mednog dana i promocije meda hrvatskih pčelinjaka u osnovnim školama, 7. prosinca učenicima 1. razreda podijeljen je med.

Cilj Programa je potaknuti i educirati djecu i roditelje o važnosti konzumiranja meda.


[OPŠIRNIJE]Školsko natjecanje "Čitanjem do zvijezda"
Stjepana Kadić / datum: 6. 12. 2018. 11:01

Školsko natjecanje u znanju i kreativnosti "Čitanjem do zvijezda" održano je 5. prosinca 2018. u šk. knjižnici. Ispitu znanju pristupile su četiri učenice, Monika Picer (8. b), Lea Čižmešija (8. b), Nicol Eršeg (8. a) i Emina Hrženjak (8. b). Prema broju osvojenih bodova, na županijsko natjecanje plasirale su se Nicol, Emina i Monika. Učenica Ema Varga (6. a) također će sudjelovati na županijskom natjecanju, ali u kategoriji kreativnosti, s plakatom na temu "Ljeto priča priče".

Čestitamo svim natjecateljicama na trudu i dobrim rezultatitma! smiley

U prilogu se nalazi tablica s bodovima.


[OPŠIRNIJE]Književno drvce
Stjepana Kadić / datum: 6. 12. 2018. 10:57

Književnost i zimski praznici oduvijek se vole. Taj savršeni spoj dvaju užitaka možete pronaći u učionici P1 i vidjeti književno drvce s preporukama za čitanje. Na dar ćete ovih blagdana dobiti bogatiji rječnik ili možete besplatno putovati u daleke svjetove književnosti.

 

Ne zaboravite, čitatelj je bogataš koji ne mora brinuti za svoje blago jer njegovo blago su lijepe riječi koje nitko ne može ukrasti.

Učiteljica Elena Belec


[OPŠIRNIJE]Kuglice dobrih djela
Stjepana Kadić / datum: 30. 11. 2018. 12:20

Pred nama je božićno vrijeme, uvijek nekako posebno, toplo, spokojno, vrijeme za obitelj, veselje i ljubav… Nažalost, nisu svi te sreće da imaju sve što im treba, stoga je ovo vrijeme savršeno da mi budemo bolji i čineći dobra djela razveselimo ljude oko sebe.

Izazivamo te da se priključiš i svaki dan napraviš neko dobro djelo!!!

U ova tri tjedna moći ćeš svaki dan pronaći novi izazov, a za svaki savladani izazov zalijepit ćemo kuglicu na zasad tužan i prazan bor kod ureda pedagoginja.

Cilj je okititi bor kuglicama dobrih djela.

Za početak, danas uzmi poruku motivacije za sebe. 

Pripremila: Renata Tišler, soc. pedagoginja


[OPŠIRNIJE]Igra asocijacija
Stjepana Kadić / datum: 30. 11. 2018. 12:13

Učiteljica Maja Hižman nam je i ove školske godine pripremila igru asocijacija. U ponedjeljak, 3. prosinca, počinje 4. sezona igranja igre asocijacija "Adventski kalendar 2018.".
Na kućici je QR kod Pravila igre, koji vodi na web stranicu škole, a drugi vodi na video.
Sretno! smiley


[OPŠIRNIJE]Dani kruha u PŠ Sigetec
Maja Hižman / datum: 19. 11. 2018. 11:24

U PŠ Sigetec smo na prigodan način obilježili dane kruha. Mama Natalija Sršan prezentirala je učenicima prvog razreda kako nastaje tijesto. Umijesila je božićnu zvijezdu koju je kod kuće ispekla, a učenici su je kasnije slasno pojeli. Tih dana miris kruha i kolača ispunio je prostor naše škole jer su i učenici ostalih razreda donijeli friško pečeni kruh i kolače. Kad se tome dodao i domaći pekmez užitku nije bilo kraja. 

14.10.2019.g smo svi bili na Svetoj misi zahvlanici uz Dane kruha - dane zahvalnosti za plodove zemlje. Djeca vrtića i naši učenici tom su prilikom izveli i prigodni program.

Darinka Beruta

 
 

[OPŠIRNIJE]Posjet Zagrebu
Maja Hižman / datum: 19. 11. 2018. 11:15

Učenici 4.razreda OŠ Fran Koncelak Drnje 6.11.2018.g išli su u glavni grad RH Zagreb. Na izvanučioničkoj nastavi posjetili smo i tako bolje upoznali znamenitosti i kulturne spomenike našeg glavnog grada. U Cinestaru smo gledali animirani film. Šetajući smo obišli Trg bana Josipa Jelačića, Ilicu, Markov trg. Vozili smo se i uspinjačom. Posjetili smo Hrvatski sabor, Muzej grada Zagreba i katedralu. Izvanučioničku nastavu završili smo puni dojmova i stečenog znanja.

Darinka Beruta


[OPŠIRNIJE]Dan sjećanja na žrtvu Vukovara
Stjepana Kadić / datum: 19. 11. 2018. 08:55

  

U petak, 16. studenoga, u našim školama na prigodan način obilježen je Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine. U PŠ Josipa Generalića Hlebine učiteljica Andrea Pandurić obratila se učenicima s nekoliko prigodnih riječi, a učenice osmog razreda, Lucija Talan i Laura Pleša, pročitale su pjesmu Ivana Tolja "Palim svijeću". Potom su učenici zapalili svijeću i održali minuta šutnje za sve poginule.


[OPŠIRNIJE]Čitanje u Čarobnom parku
Maja Hižman / datum: 13. 11. 2018. 12:58

 

Danas su naše učenice Nika Barić (6. c), Mateja Hrženjak (6. c) i Hana Široki (7. b) posjetile Dječji vrtić "Čarobni park" Drnje, gdje su djeci čitale priču o Maci Papučarici. Iako je Mjesec hrvatske knjige, ove su godine zajedno sa šk. knjižničarkom Stjepanom Kadić odabrale priču spisateljice iz Slovenije radi pouke priče. Cilj odlaska u vrtić bio poticanje čitanja u najranijoj dobi, što je i postignuto. Učenice i šk. knjižničarka su nakon čitanja Mace ostale na druženju uz igru, razgovor i čitanje slikovnica. 


[OPŠIRNIJE]Bravo za naše učenike!
Maja Hižman / datum: 12. 11. 2018. 19:54

Naša škola je sudjelovala na 40. utrci grada Koprivnice, natjecali su se učenici iz Hlebina – Elvis Oršoš, Dominik Horvat, Leon Jagarinec, Lucija Veriga, Manda Cimerman, Lorena Međimorec, Barbara Filipović, Antonija Takač i učenici iz Drnja –

Fran Jakupanec, Lucija Kolesar i Nicol Eršeg.

Fran Jakupanec osvojio je 1. mjesto, a dječaci su ekipno osvojili pehar za 3. mjesto.


5.11.2018. bili smo na međuškolskom natjecanju u krosu i to učenici: Fran Jakupanec, Roko Blažek, Robert Horvat i Roberto Horvat. Osvojili smo 1. mjesto i osigurali plasman na županijsko natjecanje u Đurđevcu.

Tekst i slike: Sanja Špoljar


[OPŠIRNIJE]Etnografski kviz u Virju
Stjepana Kadić / datum: 9. 11. 2018. 10:11

  

U Osnovnoj školi prof. Franje Viktora Šignjara u Virju 6. studenoga 2018. održan je Kajkavski etnografski kviz, 27. po redu, a tema ovogodišnjeg kviza bila je „Stari zanati i obrti“. Naši učenici Ivan Varović (6. b) i Marko Galović (6. a) osvojili su 4. mjesto. Čestitamo Ivanu, Marku i njihovoj mentorici Eleni Belec!


[OPŠIRNIJE]Natječaj - stručni suradnik-pripravnik
Maja Hižman / datum: 6. 11. 2018. 10:03

U privitku se nalazi tekst natječaja za zapošljavanje stručnog suradnika-pripravnika provedba mjere „Stjecanje prvog radnog iskustva/pripravništva“


[OPŠIRNIJE]Natječaj - pomoćnik/pomoćnica u nastavi
Maja Hižman / datum: 30. 10. 2018. 08:51

U prilogu se nalazi tekst natječaja.


[OPŠIRNIJE]Galovićeva jesen
Stjepana Kadić / datum: 26. 10. 2018. 12:05

  

Učenici od 1. do 4. razreda PŠ Frana Galovića Peteranec i njihove učiteljice 

prigodnim programom odali su počast našem 

pjesniku Franu Galoviću (20. srpnja 1887. - 26 listopada 1914.).


[OPŠIRNIJE]Kestenijada
Maja Hižman / datum: 26. 10. 2018. 11:27

I ove jeseni, već tradicionalno roditelji i učenici 4.razreda PŠ Sigetec  družili su se na kestenijadi kod lovačkog doma (LU Fazan). Kao i svake godine tate su ispekli kestene, a mame su nas počastile kolačima. Uz druženje se odigrala i nogometna utakmica "tate i sinovi".

Darinka Beruta


[OPŠIRNIJE]Svjetski dan jabuke
Stjepana Kadić / datum: 23. 10. 2018. 12:21

  

Učenici 2. razreda iz Peteranca i njihova učiteljica Valerija Ivković obilježili su Svjetski dan jabuke (20. listopada). ​


[OPŠIRNIJE]Terenska nastava u Vukovaru
Stjepana Kadić / datum: 22. 10. 2018. 11:55

  

Učenici osmih razreda iz Drnja i Hlebina s razrednicama su 11. i 12. listopada 2018. posjetili Vukovar.


[OPŠIRNIJE]Dani kruha u Drnju
Stjepana Kadić / datum: 17. 10. 2018. 09:06

  

Potaknuti pričom "Majčine ruke i kruh" Tina Kolumbića odlučili smo osjetiti miris kruha. Zajedno s učiteljicom umijesili smo jednostavan domaći mirisni kruh. Tete kuharice su nam ga ispekle. Tijekom pečenja miris kruha osjećao se po cijeloj školi. Osladili smo se svježim kriškama kruha. Jedino nam je nedostajao pekmez ili Lino lada. Dogodine ćemo donijeti.

Tekst: učiteljica Mirjana Bračko


[OPŠIRNIJE]Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u Područnoj školi Torčec
Maja Hižman / datum: 14. 10. 2018. 18:35

             

U srijedu 10. listopada našom se školom širio miris pečenih peciva. Naša teta kuharica zamijesila je tijesto, a vrijedne ruke naših učenika oblikovale su razna peciva koja smo kasnije ispekli.

Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje obilježili smo i prigodnim recitacijama, igrokazom i pjesmama. Obilje plodova našeg lijepog zavičaja izložili smo u skromnom izložbenom kutku naše škole.

Dani kruha podsjećaja nas kako trebamo biti zahvalni na hrani i plodovima koje nam zemlja daje.

Martina Gjerek Grošić


[OPŠIRNIJE]Europe Code Week 2018
Maja Hižman / datum: 11. 10. 2018. 21:54

Od 6. do 21. listopada održava se šesto izdanje Europskog tjedna programiranja. Naša se škola uključila radionicom „Prvi koraci u programiranju“ koja je organizirana ovu srijedu za učenike 5-ih razreda. Učenici su programirali svoju prvu igricu i na zabavan način ušli u svijet programiranja i logičkog razmišljanja.
Bilo je zasta i zabavno i korisno, a za sve one koji žele i dalje programirati predlažemo da posjete code.org.


[OPŠIRNIJE]Posjet Vinici
Stjepana Kadić / datum: 11. 10. 2018. 12:43

 

Jučer su učenici 6. razreda u sklopu izvanučioničke nastave posjetili šumu na Vinici kod prve barake Razbojište.


[OPŠIRNIJE]Reciklirajmo zajedno
Stjepana Kadić / datum: 11. 10. 2018. 12:03

  

Pozivamo vas da u školu donesete stari papir, baterije i plastične čepove te na taj način pridonesete očuvanju okoliša.
U 1. polugodištu papir ne sakupljamo po razrednim odjeljenjima, nego ga donosite individualno, u bilo koje vrijeme, i stavljate u plavi kontejner kod školskog parkirališta, kao i do sad. 
Stare baterije i plastične čepove donesite u školsku knjižnicu. 


[OPŠIRNIJE]Jesen s Galovićem
Stjepana Kadić / datum: 9. 10. 2018. 13:05

 

Prve, tople dane jeseni učenici zavičajne skupine ZaviKaj i učiteljica Elena Belec iskoristili su za obilježavanje nadolazećih Galovićevih dana. Uz miris pečenih kestena i dobro poznate stihove uživali su u zajedničkom druženju. Još jednom je potvrđeno kako su poezija i druženje savršeni spoj.

Tekst: učiteljica Elena Belec


[OPŠIRNIJE]Svjetski dan učitelja
Stjepana Kadić / datum: 5. 10. 2018. 10:28

Svake se godine na današnji dan, 5. listopada, obilježava Svjetski dan učitelja. Cilj obilježavanja je podržati njihov predani rad, strpljenje i želju za boljim uvjetima u kojima bi učenicima mogli ponuditi još više znanja i vještina. U našoj su školi učenici sedmih i osmih razreda s mentorom Marijem Dimićem na poseban način svojim učiteljima čestitali njihov dan!


[OPŠIRNIJE]Svjetski tjedan svemira
Stjepana Kadić / datum: 2. 10. 2018. 10:09

  

Učenici područne škole u Hlebinama su sa svojom mentoricom Sonjom Kalanj na dodatnoj nastavi geografije obilježili Svjetski tjedan svemira. 


[OPŠIRNIJE]Europski dan jezika
Stjepana Kadić / datum: 27. 9. 2018. 13:59

 

Jučer se u PŠ Josipa Generalića Hlebine Europski dan jezika obilježio se na poseban način. Učiteljice Andrea Pandurić i Sonja Kalanj osmislile su niz aktivnosti kojima su željele učenicima približiti važnost bogatstva jezika.

 


[OPŠIRNIJE]Vremenik
Maja Hižman / datum: 21. 9. 2018. 10:02

Objavljen je okvirni vremenik pisanih provjera za I. polugodište šk.god. 2018./2019.


[OPŠIRNIJE]Škola prvi put glavni koordinator Erasmus+ projekta
Stjepana Kadić / datum: 14. 9. 2018. 09:14

Članovi tima

   Ohrabreni uspjehom prvog projekta tim učitelja i stručnih suradnika Osnovne škole Fran Koncelak Drnje prijavio je novi u kojem su glavni koordinatori. Radi se o STEM (Science - znanost, Technology - tehnologija, Engineering - inženjering, Mathematics - matematika) području, a projekt nosi naziv SLAM (STEM + Learning + Activities + Methods).


[OPŠIRNIJE]Prvi dan nastave
Stjepana Kadić / datum: 27. 8. 2018. 10:53

Prvi dan nastave: ponedjeljak, 3. rujna 2018. godine

DRNJE

5. - 8. razreda - u 8 sati

1. - 4. razreda - u 12.30 sati

 

TORČEC

1. - 4. razreda - u 8 sati

 

SIGETEC 

1. - 4. razreda - u 8 sati

 

HLEBINE

5. - 8. razreda - u 8 sati

1. - 4. razreda - u 13.15 sati

 

PETERANEC

1. - 4. razreda - u 8 sati 


[OPŠIRNIJE]Natječaj - pomoćnik/pomoćnica u nastavi
Maja Hižman / datum: 31. 7. 2018. 09:46

U prilogu se nalazi tekst natječaja.


[OPŠIRNIJE]Popis udžbenika
Stjepana Kadić / datum: 26. 6. 2018. 10:47

Poštovani roditelji i učenici,

u prilogu se nalazi popis udžbenika za šk. 2018./2019. godinu, koji je ostao nepromijenjen.


[OPŠIRNIJE]Zadnji dan nastave
Maja Hižman / datum: 15. 6. 2018. 18:40

Danas je bio posljednji dan nastave. Učenici uglavnom odlaze sa osmijehom od uha do uha i vesele se ljetnim praznicima. Vjerovali ili ne, ima i onih koji su danas odlazili sa suznim očima nakon što su se kroz video i poruke zahvalili i oprostili od učitelja i razrednica – Marijane Horvat, Maje Hižman, Vedrane Pintarić Vetme i Ane Flamacete Džambo. Svoj trag ostavili su na različite načine, a jedan od njih je i ovogodišnji Godišnjak 2018.!

Sretno dragi osmaši! I zapamtite:

"Ne postoji bolje mjesto od uspomena!"

 

Za kraj još jedna krasna vijest - Učiteljsko vijeće nagradilo je Ivu Betlehem (7. b) kao najuspješniju učenicu! Ravnatelj joj je danas uručio nagradu! Bravo Iva!

Učenica Ana-Marija Kolarić (6.) iz PŠ Josipa Generalića Hlebine također je nagrađena od Učiteljskog vijeća zbog plasmana na državno natjecanje.


[OPŠIRNIJE]Skupljanje starih baterija
Stjepana Kadić / datum: 14. 6. 2018. 15:01

 

Pohvaljujemo učenike i učitelje koji su sudjelovali u skupljanju starih baterija!
Sve vas pozivamo na sudjelovanje sljedeće školske godine. 

http://www.fris.hr/skupljajmo-stare-baterije.html


[OPŠIRNIJE]Izložba "Pedagoški i umjetnički izazovi"
Stjepana Kadić / datum: 14. 6. 2018. 14:44

  

Dorijan Bači (5. a) i Antonio Pakasin (5. b), pod mentorstvom učitelja Marija Dimića, jučer su predstavili svoje radove na izložbi "Pedagoški i umjetnički izazovi". Čestitamo! 

https://kckzz.hr/zamjenik-ljubic-otvorio-izlozbu-ucenika-osnovne-skole-u-drnju/


[OPŠIRNIJE]Opća uredba o zaštiti osobnih podataka
Stjepana Kadić / datum: 4. 6. 2018. 08:32

Na temelju Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka 2016/679 (GDPR), Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN42/18) i Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi („Narodne novine “ broj   87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 5/12, 16/12, 86/12, 94/13, 136/14 – RUSRH, 152/14, 7/17) od 25. svibnja 2018. na školskoj web stranici i facebook stranici ne objavljujemo fotografije i video uratke na kojima su učenici ukoliko roditelj (skrbnik) nije dao privolu za objavu navedenih podataka.


[OPŠIRNIJE]Hrabri telefon
Stjepana Kadić / datum: 13. 5. 2018. 20:16

Škola se priključila projektu Hrabrog telefona – Hrabri čuvari, kojem je cilj zaštita djece od elektroničkog nasilja. S učenicima 5. a održane su radionice na temu opasnosti Interneta i pristojnog ponašanja na Internetu te je napravljen plakat koji prikazuje najznačajnije savjete za sigurnije surfanje.Zastanite, proučite i naučite! Slobodno uzmite knjižice koje se nalaze pored plakata, pokažite ih roditeljima i surfajte sigurno!

Ako imate neka pitanja, žrtva ste nasilja ili znate da je netko žrtva, obratite se socijalnoj pedagoginji, pedagoginji ili učiteljicama, ili pak nazovite Hrabri telefon na broj 116 111 (ili odrasli 0800 0800).

Socijalna pedagoginja Renata Tišler


[OPŠIRNIJE]Novi IBAN škole za školsku kuhinju - važno!
Stjepana Kadić / datum: 28. 3. 2018. 09:58

Poštovani roditelji, školsku kuhinju na dosadašnji IBAN škole možete uplaćivati do kraja ožujka.

Od 1. travnja 2018. uplate za školsku kuhinju moguće su samo na novi IBAN škole - HR6823860021552003411.

 


[OPŠIRNIJE]Brošura - Opasnosti od strujnog udara uz prugu
Maja Hižman / datum: 20. 2. 2018. 16:15

Klikom na priloženu sliku otvara se brošura!


[OPŠIRNIJE]Brošura za roditelje „Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati“
Maja Hižman / datum: 7. 2. 2018. 12:19

 

U listopadu 2017. održan je godišnji sastanak Radne skupine za Sustav ranog upozoravanja u slučaju pojave novih psihoaktivnih tvari u Republici Hrvatskoj. Na sastanku je predstavljen nacrt brošure, a zatim i usuglašena konačna verzija koja se nalazi u prilogu (dovoljno je kliknuti na priloženu sliku brošure). Brošura je naminjena informiranju roditelja o novim psihoaktivnim tvarima. U njoj možete naći osnovne informacije o tome što su nove psihoaktivne tvari, u kakvim se oblicima pojavljuju, gdje se mogu nabaviti, koji su učinci i štetne zdravstvene posljedice konzumacije novih droga te kako prepoznati trovanje takvim tvarima. Navedeni su i savjeti za roditelje kako na vrijeme uočiti i spriječiti problem i kako razgovarati s djetetom o novim drogama i štetnim posljedicama njihove konzumacije.


[OPŠIRNIJE]Uplata školske kuhinje preko žiro računa
Maja Hižman / datum: 9. 11. 2017. 13:33

Poštovani roditelji!
 

Otvorena je dodatna poveznica kako bi dobili dodatne upute  o uplatama i cijeni školske kuhinje.

Ovdje možete pronaći cijenu školske kuhinje za studeni i prosinac, te primjere popunjenih uplatnica za matičnu i područne škole.

U slučaju bilo kakvim nejasnoća uvijek se možete javiti svojim razrednicama!

 


[OPŠIRNIJE]Sačuvajmo okoliš zajedno
Stjepana Kadić / datum: 15. 9. 2017. 09:53

Dragi učenici, roditelji i učitelji,

i ove šk. godine skupljamo stare baterije! U Drnju ih skupljamo u školskoj knjižnici.

Recikliranjem i odvajanjem štedimo energiju i čuvamo naš planet te time utječemo na kvalitetu zraka i života. Želimo da razvijete svijest o važnosti pravilnog odlaganja otpada.

Čestitamo Tinu Horvatu (7. c) koji je prošle šk. godine skupio 1526 baterija! yes


[OPŠIRNIJE]Natječaj - pomoćnik/pomoćnica u nastavi
Maja Hižman / datum: 4. 8. 2017. 23:24

U privitku se nalazi tekst natječaja za pomoćnika/pomoćnicu u nastavi.

Natječaj vrijedi od 4.8.2017. do 12.8.2017.

 


[OPŠIRNIJE]Pravilnici
Maja Hižman / datum: 6. 11. 2012. 08:19

U prilogu se nalaze sljedeći pravilnici:

- Pravilnik o kućnom redu

- Pravilnik o pedagoškim mjerama.


[OPŠIRNIJE]RSS


Dokumenti

Krovna mapa za ovu stranicu nije postavljena, pa nema dokumenata za prikaz.preskoči na navigaciju